Hjem - Lions Lystrup

En dag i Tivoli Friheden

Lions Club Lystrup inviterer i Tivoli Friheden.

Fredag den 8. juni 2018 kl. 11.30-17.00

Alle børn indlagt/i behandling på Aarhus Universitetshospitals børneafdelinger:
Børn og unge Afsnit 1- 2 (gigt og immunbørn) - 4 - Kirurgisk Børneafsnit - Familiehuset.

Lions Club Lystrup inviterer for 6. gang dig og din nærmeste familie, (2 voksne og dine søskende) én dag i Tivoli Friheden, m / turbånd og madpakke. Vi håber du vil deltage og dermed få en rigtig god dag sammen med mange andre børn og unge, samt deres forældre.
Det bliver en dag hvor vi håber solen vil skinne hele dagen, og det er dejligt varmt.

Tilmelding skal ske pr. mail på adresse, mhstovring ved outlook prik dk senest tirsdag den 5. juni 2018.
Du skal skrive hvad du/I hedder, hvor mange I deltager, alderen på jer, hvilken afd. I er tilknyttet og meget vigtigt, hvornår I ankommer til Tivoli Friheden.
Der er 2 tidspunkter I kan ankomme på. Enten kl. 11.30 eller kl. 13.00
Ved ankomst kl.11.30 vil vi sørge for madpakker til alle i din familie.
Skriv i tilmeldingen om I ønsker madpakker.

Lions Club sørger for tydelige markeringsbånd til CF børn (oplys derom)
Arrangementet slutter officielt kl. 17.00.
Der vil være mange til at hjælpe jer ude i Tivoli Friheden. Alle hjælpere har Blå trøjer med Lions logo på ryggen.

Oplysning om forsikring på deltagerne skal gives ved tilmelding: Ansvar + ulykkesforsikring, da Lions Club Lystrup ikke forsikrer den enkelte ved uheld.

Arrangementet er i et samarbejde med Tivoli Friheden.