Hjem - Lions Lystrup

Bagagerumsmarked

I mange år har Bagagerums-markedet været en tilbagevendende begivenhed. Markederne er præget af en fornøjelig stemning, og du kan få alt fra nips til brugt køkkenudstyr, lamper, brugt tøj, bøger, legetøj og meget mere. Det er utroligt, hvad man opdager,at man lige netop stod og manglede.

Markederne afholdes den 1. og 3. søndag kl. 10.00 - 16.00 fra april til og med september.

De seneste år har Lions Club Lystrup stået for udlejning af stadepladser og tilsyn med markederne. Alt arbejde i forbindelse med markederne er frivilligt og ulønnet. Der er forholdsvis få omkostninger forbundet med annoncering og administration, hvilket betyder, at langt hovedparten af indtægterne for leje af stadepladser uddeles til forskellige sociale og velgørende formål. Se tider og vilkår for leje af pladser på markedets hjemmeside.
Klik ind på "Bagagerums-marked" til venstre på denne side.

Kræmmermarked

Århus Kræmmer-marked med over 224 kræmmere er Østjyllands største De fleste kræmmere der stiller op i Tangkrogen, har haft en stadeplads der, de sidste mange år.

Lions Clubberne holder øje med hvor mange år, de forskellige kræmmere har haft en stade.

Der er mere end 6 kræmmere, der har 10 års jubilæum i Tangkrogen. Enkelte kræmmere har været med fra 1989, hvor aktiviteten startede.

En kræmmer lejer stadepladsen af Lions Clubberne, og betaler fra kr. 620 til kr. 2300 i stadeleje. Hvis der strøm på staden betales ekstra kr. 200. De fleste kræmmere er professionelle, men der er en del private, som har lejet en stadeplads.

En del kræmmere overnatter på deres stade. Lions Clubberne vil ikke udvide antallet af stadepladser, og annoncerer i www.markedsbogen.dk ( en bog der omtaler alle kræmmermarkeder i Danmark) med at alle stadepladser er udlejet.